Meet & Meal gaat niet door.

PERSBERICHT:
14 maart 2020

De eerst volgende editie van Meet & Meal op 21 maart 2020 gaat niet door. De organisatie heeft besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus.

Meet & Meal Nederweert

Na ampele overweging heeft de organisatie van Meet & Meal besloten de voor 21 maart geplande editie niet door te laten gaan. De door de regering op donderdag afgekondigde richtlijnen gaven daarbij de doorslag. In een bericht aan de deelnemers wordt gesteld: ‘Wij taxeren dat dit besluit geen verdere toelichting behoeft; wat ons betreft, was er geen echte andere keuze mogelijk. Wij vertrouwen op jullie begrip’.

De organisatie was inmiddels vergevorderd met de voorbereidingen. Links en rechts betekent dat natuurlijk nu wat extra werk om zaken terug te draaien, maar het is niet anders. Zo kunnen de mensen die zich aangemeld hadden voor deelname, erop rekenen dat hun bijdrage wordt teruggestort.

Belangstelling
Meer weten over Meet & Meal? Meedoen? Kijk op de website www.meetandmealnederweert.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron: 

https://www.nederweert24.nl/2020/03/14/meet-meel-nederweert-gaat-niet-door/

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1