Meet & meal 31 oktober 2020 opnieuw afgelast

 persbericht: 1 oktober 2020

31 oktober 2020 zou de volgende editie van Meet&MealplaatsvindenDe organisatie heeft besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus. Het organiserend comité had wel een verrassing voor de Meet&Meal-communityin Nederweert in petto.

Nadat in het voorjaar na het uitbreken van de Corona-crisis al was besloten om de in maart geplande editie vanMeet&Mealaf te gelasten, heeft het organiserend comité nu besloten ook de editie van 31 oktober niet door te laten gaan. Met pijn in het hart natuurlijk, want wat snakken we er toch allemaal naar gewoon en onbezorgd met elkaar een vorkje te prikken en het glas te heffen! De praktijk laat het echter niet toe: het Corona-virus dwingt ons onszelf beperkingen op te leggen en afstand van elkaar te houden. Het is even niet anders.

Om het gevoel van verbinding en verbondenheid toch een beetje te onderhouden, hebben alle mensen die aangesloten zijn bij Meet&Meal een fles wijn ontvangen met de suggestie die te nuttigen bij een goede maaltijd. Iedereen is uitgedaagd om dat culinaire momentje vast te leggen op de gevoelige plaat en dit via www.meetandmealnederweert.nl up te loadenBij voldoende respons ontstaat een mooi geïllustreerd overzicht van “lekker eten thuis” in Nederweert. Pikken we toch weer even een stukje van die gemoedelijke, gezellige sfeer van Meet&Meal mee.

Voor in de agenda: 20 maart 2021 vindt Meet&Meal weer plaats. Ja toch!?

 0F092A8E C608 469E B8E1 30ACBE5E46BD 


Belangstelling?

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen? Meld je aan via ons contactformulier.

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1