Editie 2 oktober 2021 afgelast

PERSBERICHT

2 Oktober 2021 zou de volgende editie van Meet&Meal plaatsvinden. De organisatie heeft opnieuw besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus. Het vizier is nu gericht op 19 maart 2022 . afgelast MM

Zie ook: www.meetandmealnederweert.nl 

Ook het jaar 2021 zal geen editie van het culinaire festijn Meet&Meal kennen. Nadat de beide edities in 2020 en de voorjaarseditie van 2021 geen doorgang konden vinden, is nu ook besloten het voor 2 oktober 2021 geplande evenement af te gelasten. Het organiserend comité vindt de omstandigheden voor de korte termijn nog te risicovol. De van toepassing zijnde richtlijnen in combinatie met de zorgelijke prognoses voor de herfstperiode staan op gespannen voet met een ouderwetse Meet&Meal-avond. Nu niet verstandig dus.

Van uitstel mag natuurlijk geen afstel komen. In de toekomst moet ons gezellige evenement natuurlijk gewoon op de kalender komen en doorgaan. En dat gaat ook gebeuren, want langzaam maar zeker kruipen we toch met zijn allen uit het dal van de Corona-crisis. De organisatie steekt daarom in november al weer de koppen bij elkaar om te bespreken hoe de situatie dan is en wat het perspectief is voor 2022. Vooralsnog wordt gekoerst op 19 maart 2022 “to meet with meal”.

Belangstelling:
Meer weten over Meet & Meal? Meedoen? Kijk op de website www.meetandmealnederweert.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1