Nieuwe datum 14 mei 2022

PERSBERICHT

Volgens planning zoude eerste editie van Meet&Mealna de Corona-periode plaatsvinden op 19 maartDe organisatie heeft vastgesteld dat deze datum niet meer haalbaar is. De nieuwe datum voor de voorjaarseditie van 2022 is 14 mei. 

afgelast MM 22

Sinds het uitbreken van de Corona-pandemie heeft het culinaire festijn Meet&Mealgeen doorgang kunnen vinden. De laatste editie dateert van november 2019.

De voorjaarseditie van 2022 stond oorspronkelijk gepland voor 19 maart. Het grote aantal besmettingen als gevolg van de Omikron-variant, de grote onzekerheid over de gevolgen daarvan en de richtlijnen die van kracht waren, maakten het onmogelijk om aan deze datum vast te houdenDe versoepeling van de regels die recent is afgekondigd, kwam te laat voor de organisatie: de periode die nog rest, is te kort om Meet&Meal ordentelijk te organiseren.

De versoepeling/afschaffing van de Corona-regels opent natuurlijk wel de weg. Daarom is besloten nu te koersen op de datum van 14 mei. Dan vindt de 9e editie van Meet&Meal plaats. Begin maart gaan de voorbereidingen van start. 

Volgende editie

Belangstelling: neem even contact op!

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1