Meet and Meal na Corona op 14 Mei 2022

Geslaagde doorstart Meet&Meal:
65 deelnemers op 14 mei 2022

Meet Meal 2052022Op 14 mei jl. heeft in Nederweert na een pauze van bijna 2,5 jaar het Meet&Meal-event weer plaatsgevonden. Maar liefst 65 deelnemers hebben genoten van elkaars gezelschap
en de bereide maaltijden. De volgende editie staat al weer op de kalender en vindt plaats op 19 november 2022.

Als gevolg van de Corona-pandemie heeft het culinaire festijn Meet&Meal een hele periode geen doorgang kunnen vinden. De laatste editie dateerde van november 2019. Op 14 mei jl. was het eindelijk zo ver: we konden weer bij elkaar op bezoek! 

 

Hoe zat het ook al weer? Wat is Meet&Meal en wat maakt het zo leuk?

Meet &Meal is in 2017 ontstaan. Het concept is eenvoudig: deelnemers bereiden een tafelgang voor anderen, eten in kleine groepen bij elkaar en ontmoeten elkaar daarna op een heuse after-party. Het gaat niet om culinaire hoogstandjes, iedereen doet zijn best om zijn gasten iets voedzaams voor te zetten en de organisatie zorgt voor een goed glas wijn. Het event vindt 2-maal per jaar plaats: in het voorjaar en in het najaar.

Inmiddels is het aantal leden opgelopen tot 130. Tijdens de editie van 14 mei namen 65 mensen deel. Iedereen enthousiast en blij dat het weer kan. 

De organisatie start in augustus met de voorbereidingen voor de editie van 19 november 2022.

Belangstelling 

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen?  Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1