Data Meet en Meal 2022

Persbericht vrijdag 24 juni 2022.

De eerstvolgende editie van Meet&Meal vindt plaats op 19 november 2022. De organisatie komt daarmee tegemoet aan de veel geuite wens om terug te keren naar het oorspronkelijke schema van 2 edities op vaste momenten per jaar: 1 op de 3e zaterdag van maart en 1 op de 3e zaterdag van november. De teller van het aantal ingeschreven “mee-eters” staat inmiddels op 137. In 2023 hoopt de organisatie met de 10e editie haar eerste lustrum te kunnen vieren.

Zie ook: www.meetandmealnederweert.nl  

De 7e editie van Meet&Meal vond plaats op 14 mei jl. Twee maanden later dan oorspronkelijk gepland als gevolg van de Corona-omstandigheden in het voorjaar. Aanvankelijk was de datum van 1 oktober 2022 gekozen voor de nieuwe editie. Daar is de organisatie op veler verzoek op teruggekomen. Besloten is het oude ritme te herstellen: 1 editie op de 3e zaterdag van maart en 1 op de 3e zaterdag van november. Voor iedereen gemakkelijk te onthouden en ver vooraf vrij te roosteren.

Dat Meet&Meal een voltreffer is, kunnen we in alle bescheidenheid vaststellen. Inmiddels staan 137 Nederweertenaren ingeschreven als potentiële deelnemer. Mooi om te zien dat het deelnemersbestand blijft groeien en voortdurend van nieuw bloed wordt voorzien. Zo vormt zich een totaal nieuw netwerk van mensen die op zoek zijn naar kennismaking en verbinding.

Voor wie het nog niet weet: Het concept is eenvoudig: deelnemers bereiden een tafelgang voor anderen, eten in kleine groepen bij elkaar en ontmoeten elkaar daarna op een heuse after-party. Per editie bepaalt iedere deelnemer of hij/zij van de partij is; voor de kostenbijdrage geldt ook: enkel deelnemers dragen bij. Raadpleeg www.meetandmealnederweert.nl om meer te weten te komen.

De 3e zaterdag van november 2023 vindt -ijs en weder dienende- de 10e editie plaats. De organisatie heeft zich voorgenomen daarvan iets bijzonders te maken.

Belangstelling 

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen? Kijk op de website https://www.meetandmealnederweert.nl/of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meet&Meal is een culinaire activiteit waar Nederweertenaren elkaar ontmoeten in huiselijke kring, waarbij gezelligheid voorop staat.

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1