Meet en Meal op 18 maart 2023

Persbericht:

18 maart volgende Meet&Meal

18 Maart a.s. is het weer zo ver: Nederweert staat in het teken van Meet & Meal. Vanaf 18.00 uur ’s-avonds schuiven Nederweertenaren aan bij elkaar aan tafel. Iedereen kan zich aanmelden. De organisatie zorgt voor een onvergetelijke avond. 

Zie ook: www.meetandmealnederweert.nl  

Meetandmealnederweert

Op zaterdag 18 maart vindt de 9e editie van Meet & Meal plaats. Deelnemers worden verdeeld over verschillende tafels en gaan in steeds wisselende samenstelling en locatie genieten van voor-, hoofd- en nagerecht. Allemaal onder het motto: gezellig samen eten.

Hoe kan dat er in de praktijk uit zien? Bijvoorbeeld: je nuttigt het voorgerecht op een adres in Nederweert-Eind en ontmoet daar behalve de gastheer/-vrouw enkele andere gasten. Na 1,5 uur sta je zelf het hoofdgerecht te serveren aan weer andere mensen. Je sluit af met -uiteraard- een nieuw gezelschap in Ospel met het dessert. Iedereen doet zijn best om iets lekkers voor te bereiden; een goed gesprek en goede sfeer doen de rest. De afterparty in een horecagelegenheid in Nederweert biedt kansen om ervaringen uit te wisselen.

Meet&Mealheeft inmiddels méér dan 150Nederweertenarenbereikt. En: er blijven nieuwe deelnemers toestromen. Dat is heel goed want kennismaking en verbinding zijn de belangrijkste doelen van Meet & Meal

Heb je belangstelling om mee te doen? Dat kan. Voor € 15 per persoon draai je al een avond je mee. En je verplicht je tot niets verder; iedere editie beslis je opnieuw of je meedoet. Als je wil deelnemen aan de editie van 18 maart, svp opgeven uiterlijk 1 februari a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Belangstelling ?

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen?  Kijk op de website https://www.meetandmealnederweert.nl/ of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1