Meet and Meal steunt De Gunnerij

26 september 2019

Meet en Meal steunt De Gunnerij 2 

De Gunnerij
Iedereen kent natuurlijk De Gunnerij aan de Lambertushof in Nederweert. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen. De doelstelling van De Gunnerij komt heel dicht in de buurt van die van Meet & Meal: elkaar ontmoeten in een huiselijke omgeving. Meet & Meal heeft dan ook grote sympathie voor De Gunnerij.

Ontmoetingsbankje


Door slim in te kopen, heeft de organisatie van Meet & Meal een beperkt batig saldo gerealiseerd. Besloten is met behulp daarvan een donatie te doen aan De Gunnerij. De vrijwilligers en het bestuur van De Gunnerij konden deze geste wel waarderen: de donatie werd gebruikt voor een lang gekoesterde wens: een zitbankje naast de ingang van De Gunnerij. Zonder kosten hebben Geer Janssen en Jac Briels de bank professioneel aard- en nagelvast geplaatst. Op 25 september onthulden burgemeester Op de Laak en wethouder Koolen het bankje.

16 november: volgende Meet & Meal
De 6e​ ​ editie van Meet & Meal vindt plaats op 16 november a.s. Vanaf 18.00 uur ontvangen Nederweertenaren dorpsgenoten aan de dis. In 3 gangen wordt er gekookt en geserveerd, worden de buiken gevuld en vinden onder het genot van een goed glas wijn de leukste gesprekken plaats. Rond 22.30 uur start de afterparty in een Nederweerter horeca-uitspanning. Deelname aan Meet&Meal bedraagt € 15 per persoon per editie. Aanmelden kan nog tot 1 oktober via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

bron: https://www.nederweert24.nl/2019/09/26/meet-meal-steunt-de-gunnerij/

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1