Persbericht 2019

Persbericht geplaatst op 29 december 2019.

Kerst in maart en oktober, maar dan anders

logo MeetAndMeet1

Sinds 2017 kennen we in Nederweert Meet & Meal: Nederweertenaren die elkaar ontmoeten, bij elkaar eten; kortom gezelligheid troef. Inmiddels zijn méér dan 120 Nederweertenaren lid. 21 Maart 2020 vindt de volgende editie plaats. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meet & Meal is sinds kort ook digitaal bereikbaar: op www.meetandmealnederweert.nl is alles te vinden wat je moet weten als je belangstelling hebt.

Tafelen met dorpsgenoten

Sinds 2017 hebben 6 edities van Meet & Meal plaatsgevonden. De formule is simpel: deelnemers worden verdeeld over eettafels die ze zelf verzorgen. Per gang wisselt de samenstelling en de kok. Deelname staat open voor inwoners van de kernen Nederweert, Budschop, Ospel en Nederweert-Eind.

Het Doel
Het doel was en is om een beweging los te maken waarbij mensen in Nederweert een paar keer per jaar in wisselende gezelschappen contact hebben met elkaar. Dit onder het genot van een in eigen kring bereid gerecht. Doel is om te delen en te verbinden. Om onderlinge contacten te leggen, te verstevigen of te hernieuwen door middel van culinaire gezelligheid.  Het doel is nadrukkelijk NIET om culinaire hoogstandjes te presenteren, iedereen moet mee kunnen doen.


Sfeer
Meet & Meal ontmoetingen doen een beetje denken aan de sfeer met Kerst: de warmte en intimiteit van de huiselijke kring, het samen nuttigen van de maaltijd, omlijst met een goed glas wijn én –het allerbelangrijkste- prettig gezelschap. Meet & Meal brengt je aan tafel met mensen soms, die je al lang en breed kent (of dacht te kennen), maar ook met mensen die je voor het eerst ontmoet. Mensen met een boeiend verhaal, grappige anekdotes, mensen waarmee je een verrassende gesprek hebt, het gebeurt allemaal tijdens Meet & Meal.

Volgende Meet&Meal 21 maart 2020

 

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1