De editie van 31 oktober gaat NIET door!

De eerste vergadering na de zomervakantie met ons team was direct een van een hoog caliber. Wat doen we met onze najaarseditie i.v.m. de corona perikelen! Na goed overleg is dit de uitkomst:

DE EDITIE VAN MEET&MEAL VAN
31 OKTOBER IS AFGELAST.

corona 4881364 1920

Wij taxeren dat dit besluit geen verdere toelichting behoeft; wat ons betreft, was er geen echte andere keuze mogelijk. Wij vertrouwen op jullie begrip.

We’ll meet&meal again! Hopelijk zien we elkaar op 20 maart 2021!

Het team.

logo MeetAndMeet1
Meet and Meal Nederweert

Meet and Meal is een culinaire activiteit waar Nederweertenaren elkaar ontmoeten in huiselijke kring door bij elkaar in wisselende samenstelling te eten waarbij gezelligheid voorop staat.

Deelname aan Meet and Meal staat open voor iedereen uit de dorpskern Nederweert, Budschop, Schoor en uit de bebouwde kom van Ospel en Nederweert-Eind.

Het aantal deelnemers groeit na elke editie. Op dit moment (november 2019) hebben we ongeveer 126 leden.

Wij van de organisatie zijn van mening dat het initiatief sterk blijft wanneer het aantal deelnemers groeit. Want zeg nu zelf, wat is leuker dan steeds nieuwe mensen te ontmoeten. 

Als jij nog mensen kent die ook willen aansluiten en voldoen aan het “woonprofiel”, laat ze ons een mailtje sturen. 

Voorjaarseditie:

De volgende editie:
Dagen
Uren
Min.
Sec.

volgende MM

Najaarseditie:
30 oktober 2021 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1

 

Inloggen forum