Hallo!
Leuk dat u een bericht wilt achterlaten. Klik hiervoor op onderstaande regel: 'Voeg een bericht toe." In het blauwe gedeelte. 
Nadat u uw bericht heeft verzonden, krijgt u de mededeling: "Bericht opgeslagen, Bericht wordt gepubliceerd na Administrator goedkeuring." Dit doen we ter beveiliging om ongewenste berichten/spam tot een minimum te beperken.

Het gastenboek is openbaar. Wilt u hier ook een foto plaatsen? Dan is het verzoek om de foto te emailen en wij zorgen dat de foto bij de tekst komt. Helaas is het niet mogelijk dit zelf te doen.  

Voeg een bericht toe
 

Los de som op: 17 plus 2 even

Wim en Margriet Curvers: Genieten......coronaproof.....

We hebben een gezellige en smaakvolle avond gehad met Rika en Jos Willekens.

De wijn liet zich rijkelijk vloeien en was overheerlijk........?

Laat ons hopen dat dit evenement weer in maart 2021 door kan gaan!!!!!!!


zondag 01 november 2020
Rika en Jos Willekes, Frank en Karin Nij...: 31 oktober

WillekensDe fles wijn hebben we geopend tijdens een gezellige avond kaarten. Wat een leuk gebaar van de organisatie om ons te verrassen met een fles wijn.

Wij wensen alle deelnemers een goede gezondheid toe en tot de volgende Meat en Meal !

lieve groet, Rika, Jos Willekens, Frank en Karin Nijskens


zondag 01 november 2020
cor en ingrid Hendriks: Bedankt voor het lekker wijntje, wat attent!

Hallo organisatie van meet en meal

image0Bedankt voor het lekker wijntje, wat attent!

Wij hebben vanavond een gezellige mosselavond gehad.

Wanneer het weer mogelijk is, sluiten we graag weer aan

Cor en Ingrid Hendriks

 

 

 


zondag 01 november 2020
Margriet Curvers: Heerlijke fles wijn......

curversWij zijn er klaar voor.......en hopelijk velen onder en met ons.....

Smakelijk eten.......en vooral.......blijf gezond!

 curversa curversb


zaterdag 31 oktober 2020
Ine Feijen: Ondanks Corona toch een verbinding!

We hebben meer dan 60 flessen wijn rondgebracht om toch iets van onze verbinding te behouden. Vandaag zouden we weer gezellig aanschuiven maar helaas. Maar... wat in het vat zit verzuurt niet!
Hopelijk zullen we op 20 maart 2021 elkaar weer in het "echt" kunnen ontmoeten.

Op dit moment kunnen we genieten van jullie berichten hier op het gastenboek of plaats iets gezelligs in ons forum. Dat kan van bijvoorbeeld het uitwisselen van recepten tot het inbrengen van ideeën zijn. Alles is welkom! Kijk gerust eens even rond. Zo blijven we verbonden.

Bij het forum wordt uw bericht direct geplaatst omdat dit een "gesloten" omgeving is terwijl bij het gastenboek het bericht eerst moet worden goedgekeurd (i.v.m. spam ed.)

Mochten er nog vragen zijn ivm publicatie hier of in het forum, dan hoor ik dat wel.

Groetjes,

Ine Feijen-Franssen 

fles wijn


zaterdag 31 oktober 2020
Tanja van Duuren: Meet and Meal zesde editie

Meet & Meal,
Hoewel de naam lastig is te schrijven en je de betekenis altijd even moet laten bezinken (want gaat het om Vlees & Honing of over Ontmoeten & Maaltijd, of een andere samenstelling van de fonetische betekenissen), het concept èn de uitvoering is top.

Hoe leuk dat je 2x per jaar in drie wisselende samenstellingen van tafelgasten en kookkunsten van een 3-gangenmenu mag genieten. De nieuwsgierigheid bij wie je gaat eten en wie er aan tafel zal zitten is leuk vooraf. Ook het bereiden van een gang (met of zonder opgegeven dieetwensen) is elke keer weer spannend. De opdracht is niet te culinair. Maar je wilt je ook van je beste kant laten zien.
In anderhalf uur per gang eet, klets, luister, geniet en verplaats je je weer. Soms wat gehaast van tafel, omdat je de volgende gang zelf moet serveren en je alles toch warm en vers op tafel wilt zetten. Maar dat kan de pret niet drukken. Het is feest die avond.
En we eindigen steeds met een afterparty. Goed om de laatste gang ook te laten eindigen na anderhalf uur en leuk om iedereen daar weer even te zien. Je zit met ca 20 mensen die avond aan tafel, maar er doet een veelvoud aan de avond mee. Daar wordt je je bewust van het groter geheel. En wat een organisatie er achter zit. Dank daarvoor!


Van de zes keer dat Meet & Meal plaatsvond, heb ik vier keer meegedaan, waarvan 3 maal alleen en de laatste keer met een vriendin. Voor mij is het idee dat ontmoeten voorop staat, zeker geslaagd. Leuke verhalen, nieuwe en bekende mensen, interessante vertellingen. Dat is Meet & Meal. En dat alles onder het genot van lekker eten en een drankje!

Ik hoop nog vaak mee te mogen doen.
Tanja van Duuren


vrijdag 03 januari 2020
Powered by Phoca Guestbook

logo MeetAndMeet1