Editie 2 oktober 2021 afgelast

PERSBERICHT

2 Oktober 2021 zou de volgende editie van Meet&Meal plaatsvinden. De organisatie heeft opnieuw besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus. Het vizier is nu gericht op 19 maart 2022 . afgelast MM

Zie ook: www.meetandmealnederweert.nl 

Ook het jaar 2021 zal geen editie van het culinaire festijn Meet&Meal kennen. Nadat de beide edities in 2020 en de voorjaarseditie van 2021 geen doorgang konden vinden, is nu ook besloten het voor 2 oktober 2021 geplande evenement af te gelasten. Het organiserend comité vindt de omstandigheden voor de korte termijn nog te risicovol. De van toepassing zijnde richtlijnen in combinatie met de zorgelijke prognoses voor de herfstperiode staan op gespannen voet met een ouderwetse Meet&Meal-avond. Nu niet verstandig dus.

Van uitstel mag natuurlijk geen afstel komen. In de toekomst moet ons gezellige evenement natuurlijk gewoon op de kalender komen en doorgaan. En dat gaat ook gebeuren, want langzaam maar zeker kruipen we toch met zijn allen uit het dal van de Corona-crisis. De organisatie steekt daarom in november al weer de koppen bij elkaar om te bespreken hoe de situatie dan is en wat het perspectief is voor 2022. Vooralsnog wordt gekoerst op 19 maart 2022 “to meet with meal”.

Belangstelling:
Meer weten over Meet & Meal? Meedoen? Kijk op de website www.meetandmealnederweert.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Najaarseditie 2021

Beste allemaal,

 We kunnen weer, tenminste daar gaat het steeds meer op lijken! De vaccinaties gaan gestaag door. Dus wij zijn optimistisch.

 

Najaarseditie 2021

Meet & Meal gaat niet door.

PERSBERICHT:
14 maart 2020

De eerst volgende editie van Meet & Meal op 21 maart 2020 gaat niet door. De organisatie heeft besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus.

Meet & Meal Nederweert

Na ampele overweging heeft de organisatie van Meet & Meal besloten de voor 21 maart geplande editie niet door te laten gaan. De door de regering op donderdag afgekondigde richtlijnen gaven daarbij de doorslag. In een bericht aan de deelnemers wordt gesteld: ‘Wij taxeren dat dit besluit geen verdere toelichting behoeft; wat ons betreft, was er geen echte andere keuze mogelijk. Wij vertrouwen op jullie begrip’.

De organisatie was inmiddels vergevorderd met de voorbereidingen. Links en rechts betekent dat natuurlijk nu wat extra werk om zaken terug te draaien, maar het is niet anders. Zo kunnen de mensen die zich aangemeld hadden voor deelname, erop rekenen dat hun bijdrage wordt teruggestort.

Belangstelling
Meer weten over Meet & Meal? Meedoen? Kijk op de website www.meetandmealnederweert.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bron: 

https://www.nederweert24.nl/2020/03/14/meet-meel-nederweert-gaat-niet-door/

Persbericht 2019

Persbericht geplaatst op 29 december 2019.

Kerst in maart en oktober, maar dan anders

logo MeetAndMeet1

Sinds 2017 kennen we in Nederweert Meet & Meal: Nederweertenaren die elkaar ontmoeten, bij elkaar eten; kortom gezelligheid troef. Inmiddels zijn méér dan 120 Nederweertenaren lid. 21 Maart 2020 vindt de volgende editie plaats. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meet & Meal is sinds kort ook digitaal bereikbaar: op www.meetandmealnederweert.nl is alles te vinden wat je moet weten als je belangstelling hebt.

Tafelen met dorpsgenoten

Lees meer

Meet and Meal 2 jaar later

20 januari 2019

In 2017 is een initiatief van start gegaan onder de noemer “Meet & Meal. Inmiddels, bijna 2 jaar verder, heeft het evenement 4-maal plaatsgevonden. Nederweertenaren die elkaar ontmoeten, bij elkaar eten; kortom gezelligheid troef. 23 maart vindt de volgende editie plaats. 

MeetMeal

 

Het initiatief:
Op 1 januari 2017 besloot een 4-tal Nederweertenaren in hun vrienden- en kennissenkring te polsen of er belangstelling was voor een culinaire activiteit met wat verrassingselementen. Dat bleek het geval: de eerste editie had meteen 50 deelnemers!

Bron: https://www.nederweert24.nl/2019/01/20/meetmeal-in-nederweert-2/

 

Meet & meal 31 oktober 2020 opnieuw afgelast

 persbericht: 1 oktober 2020

31 oktober 2020 zou de volgende editie van Meet&MealplaatsvindenDe organisatie heeft besloten het evenement af te gelasten in verband met de richtlijnen in het kader van het Coronavirus. Het organiserend comité had wel een verrassing voor de Meet&Meal-communityin Nederweert in petto.

Nadat in het voorjaar na het uitbreken van de Corona-crisis al was besloten om de in maart geplande editie vanMeet&Mealaf te gelasten, heeft het organiserend comité nu besloten ook de editie van 31 oktober niet door te laten gaan. Met pijn in het hart natuurlijk, want wat snakken we er toch allemaal naar gewoon en onbezorgd met elkaar een vorkje te prikken en het glas te heffen! De praktijk laat het echter niet toe: het Corona-virus dwingt ons onszelf beperkingen op te leggen en afstand van elkaar te houden. Het is even niet anders.

Om het gevoel van verbinding en verbondenheid toch een beetje te onderhouden, hebben alle mensen die aangesloten zijn bij Meet&Meal een fles wijn ontvangen met de suggestie die te nuttigen bij een goede maaltijd. Iedereen is uitgedaagd om dat culinaire momentje vast te leggen op de gevoelige plaat en dit via www.meetandmealnederweert.nl up te loadenBij voldoende respons ontstaat een mooi geïllustreerd overzicht van “lekker eten thuis” in Nederweert. Pikken we toch weer even een stukje van die gemoedelijke, gezellige sfeer van Meet&Meal mee.

Voor in de agenda: 20 maart 2021 vindt Meet&Meal weer plaats. Ja toch!?

 0F092A8E C608 469E B8E1 30ACBE5E46BD 


Belangstelling?

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen? Meld je aan via ons contactformulier.

De zevende editie van Meet & Meal

21 Maart 2020 vindt de volgende editie van Meet&Meal plaats. Het aantal aanmeldingen overtreft alle verwachtingen: maar liefst 91 deelnemers doen mee aan de 7e editie van dit gezellige evenement. 

Deelnemersaantal blijft groeien!bezoekersaantallen

Sinds 2017 hebben 6 edities van Meet&Meal plaatsgevonden. De eerste editie ging van start met ongeveer 45 deelnemers. De afgelopen jaren bleef het deelnemersaantal gestaag stijgen. De editie van 21 maart 2020 laat een record zien: 91 Nederweertenaren die bij elkaar aan tafel gaan!

Tafelverdeling

Voor de organisatie een leuke uitdaging. Hoe krijg je 91 mensen verdeeld over 3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) in steeds wisselende gezelschappen, waarbij de (kook)taken zo eerlijk mogelijk zijn verdeeld? Hoe organiseer je een passend wijntje en een leuke gezamenlijke nazit. Een mooie puzzle.

 Meet&Meal

De voorjaarseditie van Meet&Meal luidt de lente in. De inschrijving daarvoor is gesloten. De herfst-Meet&Meal vindt plaats op 31 oktober a.s. 


 Belangstelling 

Méér weten over Meet&Meal of natuurlijk meedoen?  Klik hier voor contact.

Meet and Meal steunt De Gunnerij

26 september 2019

Meet en Meal steunt De Gunnerij 2 

De Gunnerij
Iedereen kent natuurlijk De Gunnerij aan de Lambertushof in Nederweert. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen. De doelstelling van De Gunnerij komt heel dicht in de buurt van die van Meet & Meal: elkaar ontmoeten in een huiselijke omgeving. Meet & Meal heeft dan ook grote sympathie voor De Gunnerij.

Ontmoetingsbankje

Lees meer

Meet and Meal in Nederweert

26 november 2018

In 2017 is een initiatief van start gegaan onder de noemer “Meet & Meal. Inmiddels, bijna 2 jaar verder, heeft het evenement 4-maal plaatsgevonden. Nederweertenaren die elkaar ontmoeten, bij elkaar eten; kortom gezelligheid troef.

MeetMeal Nederweert 1 768x488

 

Het initiatief
Op 1 januari 2017 besloot een 4-tal Nederweertenaren in hun vrienden- en kennissenkring te polsen of er belangstelling was voor een culinaire activiteit met wat verrassingselementen. Dat bleek het geval: de eerste editie had meteen 50 deelnemers!

Bron:  Nederweert24.nl
https://www.nederweert24.nl/2018/11/26/meetmeal-in-nederweert/

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1