Wat zijn de spelregels:

1. Meet and Meal vindt 2 keer per jaar plaats. Telkens op een zaterdagavond, 1x in maart en 1x eind oktober. Gestart wordt om 18.00 uur 

2. Een Meet and Meal kent 3 maaltijdgangen:
een voorgerecht, Spelregels2
een hoofdgerecht en
een nagerecht.
Afgesloten wordt met een gezamenlijke after party op een externe locatie;

3. Iedere gang kan het criterium “sober doch humaan” doorstaan; 

4. Voor elke Meet and Meal wordt een schema gemaakt met de volgende uitgangspunten:

- Een aantal tweetallen of singles gaat voor circa 4 andere personen één gerecht voorbereiden dat uitgeserveerd wordt op hun thuisadres. De kokers eten zelf mee, er zijn dus telkens circa 6 personen per maaltijd op 1 adres aanwezig.

- Samenstelling: Een stel kan bestaan uit 2 levenspartners, maar ook uit andere combinaties: vrienden of vriendinnen, buren, broers en/of zussen, enz.  Als er maar een kookadres in Nederweert, Ospel, Budschop of Nederweert-Eind beschikbaar is.

- Voor het uitserveren en nuttigen van het gerecht, het goede gesprek daarna en de “fietsreis” naar het volgende adres wordt anderhalf uur uitgetrokken. Daarna start het volgende gerecht op een andere locatie met een andere mix van gasten.

- Het schema proberen we zo te maken dat iedereen gelijkelijk belast wordt met koken en nuttigen.

5. Het hele proces vindt plaats met gesloten beurzen d.w.z. iedere kok neemt de kosten van het door hem vervaardigde gerecht voor zijn rekening, behalve de wijn en de after party;

6. De deelnemers wonen in de gemeente Nederweert in of nabij de kernen Nederweert-dorp, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind en Schoor.

7. Het tijdschema ziet er als volgt uit:
- Voorgerecht 18.00 uur
- Hoofdgerecht 19.30 uur
- Nagerecht 21.00 uur  
- Afterparty vanaf 22.30 uur op externe locatie

8. Deelname bedraagt € 15,00 per persoon per avond. Hiervan wordt door de organisatie de wijn gekocht, die tijdig gedistribueerd wordt naar de kokende gastheer en -vrouw. Tevens wordt met dit bedrag een gedeelte van de drankjes tijdens de afterparty betaald.
Het bankrekeningnummer van Meet and Meal luidt:
IBAN NL89 RABO 0316 2613 27

9. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan een volgende editie van Meet and Meal?
Meld je dan aan via het contactformulier en vermeld daarin duidelijk je naam en (voor de nieuwe deelnemers) tevens je woonadres, postcode en telefoonnummer. Wij nemen dan zsm contact met je op.

10. Geef in jouw reactie eventuele voedselallergieën door;

11. Mocht je besluiten om (voorlopig) niet mee te doen, voel je daarin vrij. Dan ontvangen we ook graag een reactie.

 

Contact

Meet and Meal 

Nederweert

Limburg

logo MeetAndMeet1